Eladó ház Solymár 340 nm
Eladó ház Solymár 340 nm
Eladó ház Solymár 340 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7679515
Referenciaszám: 360051052-16
Feltöltve: 18 napja

Solymár eladó családi ház 4+1 fél szobás: 359 millió Ft

359 millió Ft
1 055 882 Ft/m²
340 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 041 910 Ft
Második évtől
1 421 901 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ SOLYMÁR – ÚJ ÉPÍTÉSŰ, LUXUS, FŰTHETŐ MEDENCE, TEREMGARÁZS Eladó Solymár igényes utcájában egy új építésű, 340 m2-es, 5 szobás luxus családi ház, teremgarázzsal és fűthető kültéri medencével, 700 m2-es parkosított telken. A CSALÁDI INGATLAN kínálatában lévő luxus családi ház főbb jellemzői: A magas színvonalon megtervezett és 2023-ban igényesen kivitelezett energiatakarékos otthon a fenntarthatóság jegyében épült meg. Az ingatlan panorámás, tágas, parkosított kerttel, fűthető kültéri medencével és 4 állásos teremgarázzsal szolgálja a lakók kényelmét. A házban hőszivattyús padlófűtés, fan-coil hűtés, központi porszívó, beépített hangszórók és a kertben automata öntözőrendszer található. A hálószobák tágasak, napfényben úsznak, a fürdőszobák a tervező kivételes ízlését tükrözik. A nappali impozáns méretű, nagyobb baráti összejöveteleknek is teret ad. A konyhaszigetes konyhában felsőkategóriás gépek kerültek beépítésre. A kertbe kilépve egy 30 m2-es teraszra érkezünk, ahonnan szép látványt kínál a fűthető kültéri medence és a parkosított, zöld kert. Az ingatlan biztonságát külső-belső kamerarendszer, kaputelefon, automata kapu és automata garázsajtó biztosítja. Új, magasszínvonalú, luxust otthont keresők számára ideális választás az ingatlan. AZ ELADÓ LUXUS CSALÁDI HÁZ SOLYMÁR jellemzői: ● magas minőségben megépített, luxus otthon ● tágas, világos belső terek ● hőszivattyús padlófűtés (telefonról vezérelhető) ● modern, felsőkategóriás gépesített konyha ● 70 m2-es, 4 állásos teremgarázs ● fűthető, kültéri medence ● 30 m2-es panoráma terasz ● központi porszívó ● külső-belső kamerarendszer ● okosotthon ● AA+ energiabesorolás ● alacsony energiaköltség AZ ELADÓ LUXUS CSALÁDI HÁZ SOLYMÁR környezete: Solymár panorámával rendelkező, nyugodt utcájában, biztonságos és családias területen fekszik. ● Gyönyörű zöld környezet ● Üzletek, iskolák és óvodák a közelben ● Budapest pár perc távolságra van Amennyiben ez a Családi Ingatlan által kínált családi ház, vagy bármely más ingatlanunk felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hét minden napján, rugalmasan mutatom és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY