Eladó ház Törökbálint, Tükörhegy 227 nm
Eladó ház Törökbálint, Tükörhegy 227 nm
Eladó ház Törökbálint, Tükörhegy 227 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7850887
Referenciaszám: H473685
Frissítve: 8 napja

Törökbálint eladó családi ház 5 szobás: 315 millió Ft

315 millió Ft
1 387 665 Ft/m²
227 m²
Alapterület
607 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 914 210 Ft
Második évtől
1 247 629 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes és ízléses belsőépítészi megoldásokkal, minőségi anyagokkal kialakított mediterrán hangulatú családi otthon várja új lakóit Törökbálint legkedveltebb településrészén. A belső terek praktikus varázsát adják a tágas fürdőszobák és az amerikai konyhás nappali. Csodálatos panoráma mellett, gondozott, medencés kertben pihenhetnek a lakók egy-egy dolgos nap után. Az épület 2 lakószintje tökéletesen kiegészíti egymást, de igény esetén akár két generációs együttélésre is alkalmas. A tágas lakótér ellenére rendkívül energiatakarékos otthonról beszélünk, mivel a modern nyílászárók, a külső szigetelés a korszerű fűtéstechnika (hőszivattyú, gázkazános padlófűtés és alternatív megoldásként fatüzeléses kazán is rendelkezésre áll) nem engedi feljebb a rezsiköltségeket havi 40.000 Ft-nál a leghidegebb hónapokban sem. A szuterénben található a két autó elhelyezésére alkalmas garázs, mosókonyha, tároló helyiség és egy sportolásra is használható kisterem. Az épület emeletéről és földszinti teraszáról csodálatos panoráma nyílik a környező budai hegyekre és a fővárosra. Csodálatos, csendes és biztonságos környezet, kellemes szomszédok! Minden szónál többet mond videós bemutatónk amit feltétlenül ajánlunk az érdeklődők figyelmébe!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2011
Erkély:
7 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Gyula Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Gyula Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY