Eladó telek Abony 506 nm
Eladó telek Abony 506 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7946253
Referenciaszám: T037476
Frissítve: 16 napja

Abony eladó építési telek 506 m² telekterületű: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
9 684 Ft/m²
506 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Frekventált helyen építkezne? Ne keressen tovább, megtalálta! ⦁Az Lke-1 jelű építési övezet előírásai: ⦁Beépítési mód oldalhatáron álló 18 méternél szélesebb és saroktelek esetén: szabadonálló ⦁Kialakítható legkisebb telekterület (m2)400 ⦁A beépítésnél alkalmazható terepszint feletti legnagyobb beépítettség (%)30 ⦁A beépítésnél alkalmazható legnagyobb épületmagasság (m)5,5 ⦁A beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány (%)50 ⦁A közműellátás mértéke:teljes ⦁Az építési övezetben elhelyezhető épület a vonatkozó jogszabályi előírásokon túlmenően ⦁melléképület, ⦁a megengedett lakásszámot meg nem haladó vendégszobaszámú szállás jellegű épület, ⦁a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású kézműipari építmény legfeljebb nettó 50 m2 alapterületű főrendeltetésű helyiséggel, ⦁a fenti rendeltetésű épületekhez tartozó melléképület lehet. ⦁Az építési övezetben minden terepszint alatti építmény elhelyezhető. ⦁Az építési övezetben melléképület a (2) bekezdés d) pontban foglaltak figyelembevételével elhelyezhető, az alábbi szabályok alkalmazásával: ⦁a lakóépülettel azonos oldalhatáron a főépülettel legfeljebb azonos épületmagassággal építhető, ⦁két 30,00 m telekmélységet el nem érő telkek csatlakozásánál a hátsókert mérete 0,00 m, ebben az esetben a melléképületek egymással tűzfalasan összeépíthetők, amennyiben az egyik telken létesül melléképítmény, akkor az csak tűzfalas kialakítással helyezhető el. ⦁Melléképítmények tekintetében az alábbiak helyezhetők el: ⦁közműcsatlakozási vagy -pótló műtárgy ⦁hulladéktartály-tároló ⦁kerti építmény ⦁háztartási célú kemence, húsfüstölő, jégverem, zöldségverem ⦁állatkifutó ⦁trágyatároló, komposztáló ⦁siló, ömlesztett anyag-, folyadék- és gáztároló ⦁építménynek minősülő antennatartó szerkezet, zászlótartó oszlop. Irodánkban bankfüggetlen hitel-közvetítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére! Keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakos-Dósa Ildikó Otthon Centrum - Abony Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakos-Dósa Ildikó Otthon Centrum - Abony Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY