Eladó ház Szeged, Szentmihály 78 nm
Eladó ház Szeged, Szentmihály 78 nm
Eladó ház Szeged, Szentmihály 78 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7737374
Frissítve: 3 hónapja

Szeged eladó sorház 1+2 fél szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
615 385 Ft/m²
78 m²
Alapterület
210 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szegeden Szentmihálytelken, egy külön helyrajzi számmal rendelkező sorház, mely egyedülálló lehetőséget kínál. A 78 m2-es ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 félszobával rendelkezik, így kényelmes életteret biztosít a leendő tulajdonos számára. Ez az igényes ház eredetileg 1990-ben épült téglából, azonban 2023-ban teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. Ennek eredményeként az elektromos hálózat, a víz- és csatornahálózat teljes cseréje megtörtént, valamint az ablakok, ajtók is újra lettek cserélve. Emellett a fűtési rendszer is modernizálásra került. A kondenzációs gáz kazán radiátorokkal gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, de rendelkezésre áll egy cserépkályha és egy hűtő/fűtő klíma is, hogy minden évszakban tökéletes komfortot biztosítson. Az ingatlanhoz tartozik egy kizárólagos használatú udvarrész, melybe kényelmesen beállíthatja gépjárművét. Ezen felül a ház hátsó részén egy hatalmas terasz került kialakításra, mely ideális helyszín családi és baráti összejövetelek megrendezésére. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Mindössze néhány perc sétára található a buszmegálló, a bolt és az orvosi rendelő. Ezért különösen ajánlom az idősebbeknek, akik számára fontos a könnyű hozzáférhetőség. Ugyanakkor ez az otthon gazdaságos fenntarthatóságot biztosító választás lehet kisebb családok számára is. Az ingatlan tehermentes, tehát azonnal birtokba vehető. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kert
jó közlekedésű
világos
bútorozatlan
alacsony közös költség
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY