Eladó lakás Szeged, Alsóváros 86 nm
Eladó lakás Szeged, Alsóváros 86 nm
Eladó lakás Szeged, Alsóváros 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8001137
Referenciaszám: 675300822
Frissítve: 16 napja

Szeged eladó téglalakás 4 szobás: 93 millió Ft

93 millió Ft
1 081 395 Ft/m²
86 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 269 910 Ft
Második évtől
368 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden, Alsóváros egyik legszebb, legértékesebb részén, a Szabadság tér közvetlen közelében, de kifejezetten csendes utcarészen kínálok eladásra egy 86 nm-es, klímás, nappali és 3 hálószobás, erkélyes téglalakást az 1. emeleten garázsvásárlással (10MFt). Az épület egy kiváló állapotú, jól karbantartott, kis lakóközösségű, rendezett társasház, kényelmes telekterülettel, melyen fedett kerékpártároló, garázssor és szép rendezett zöld udvar is helyet kapott. A lakás szép állapotú, műszakilag, statikailag rendben van, a fa nyílászárók szigetelt üvegezéssel lettek beépítve. A tágas és mutatós nappali értékét növeli egy közvetlenül kapcsolódó 8,3 nm-es erkély a nappali teljes szélességében. A lakás két irányba néz, így átszellőztethető, mindig kap fényt, világos. A szobák külön nyílóak, egy többtagú családnak praktikus megoldás, sőt ingatlan hasznosításban gondolkozónak is megfelelő ajánlat. A fürdőszoba és wc külön helyiségben található. Fűtése kombi kazánnal működik, a szobákban lapradiátoros, a többi helyiségben padlófűtéses kialakítással. A lakásnak van önálló kéménye, akár kandalló is beépíthető.   Ajánlom olyan vevőnek, akit ugyanúgy elkápráztat a hely nyugodtsága, szépsége és színvonala, mint jelenlegi tulajdonosát, miközben új otthonát kereste. A kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdú Olga Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 514 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdú Olga Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 514 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY